Disclaimer

Wat is de achtergrond van warmtepomp-panel.nl?

Buffervat warmtepomp
Buffervat
Bron: OEG

Disclaimer warmtepomp-panel vergelijkingssite

-Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.
-Getracht is om op een niet commerciële manier een onafhankelijke site te maken met informatie over warmtepompen. De fabrikanten van deze producten hebben geen enkele bemoeienis met deze site. Deze site is een particulier initiatief. Op- of aanmerkingen zijn welkom. Om de kosten van de site laag te houden is er reclame van google aanwezig op deze site. U kunt ons steunen door op een van die reclamelinks te klikken.
-Wij geven geen garantie inzake de juistheid of de volledigheid, noch het actueel zijn van de informatie op deze site. U bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de interpretatie van de informatie. Los daarvan zijn wij uiterst zorgvuldig te werk gegaan bij het samenstellen van deze site. Tevens wordt de site regelmatig geactualiseerd. Deze site bevat als extra service de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit loopt via een partner, en derhalve kan warmtepomp-panel geen enkele verantwoording hiervoor dragen. Informatie over subsidie op warmtepompen wordt gepubliceerd door het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Regelmatig publiceert het RVO een update op haar site, waar oude warmtepomptypes vervallen en nieuwe weer op deze lijst verschijnen. Wij passen deze informatie z.s.m. aan, doch voor de volledigheid dient u de site van rvo te raadplegen: De in de database opgenomen prijzen zijn bruto adviesprijzen. Afhankelijk van de prijspolicy van een fabrikant kan de nettoprijs afwijken van de bruto adviesprijs. Sommige bedrijven hanteren kortingen van meer dan 40%. Andere bedrijven hanteren een marketingstrategie waarbij bijna geen korting meer mogelijk is.


Voor fabrikanten/leveranciers: Deze database wordt zo compleet mogelijk gehouden. Het kan echter voorkomen dat een nieuw type (nog) niet in de database staat. Een warmtepomp wordt uitsluitend opgenomen in de database indien de productgegevens van het energielabel bekend zijn. Mist u een warmtepomp? Mail deze naar ons toe. Treft u onverhoopt onjuiste informatie aan over uw warmtepomp op deze site? Informeer ons, en indien correct, dan passen wij dit aan.

Deze site bevat ook berekeningsprogrammatuur. Deze zijn met zorg geprogrammeerd, echter u kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomst of toegepaste berekeningsmethode. Gebruik het als indicatie voor eigen risico. Wij zijn nimmer verantwoordelijk voor het toepassen op basis van de resultaten van deze berekeningen.
Voor gebruikers van deze website: Stelt u deze website op prijs en heeft u misschien nog een goed idee of tip om deze website te verbeteren? Mail ons uw idee toe. Wij stellen iedere reactie op prijs!

Privacy verklaring

De privacyverklaring is op een aparte pagina te vinden.
Volgende pagina:Contact